Dutch Queen Awards® De internationale LGBTQI+ gemeenschap award verkiezing
 

Onze Missie.


Het creëren van een platform, waarin ruimte is voor het hele spectrum van identiteits beleving.

We willen graag de verschillende groepen binnen LHTBI community samen brengen door middel van een leuk evenement waar smaak, cultuur en diversiteit samenkomen op een podium.

We willen graag de verschillende groepen binnen de LHTBI community dichter bij elkaar brengen door een platform en podium te bieden waarin elk de ruimte krijgt zichzelf te laten zien.
Niet alleen vandaag, vooral ook morgen en overmorgen. 

De Stichting Dutch Queen Awards zet zich in om met de verkiezing DQA het om het taboe rond travestie-drag queens te doorbreken. Met de verkiezing van het beste Act, live of lipsync, proberen wij bekendheid te geven aan het fenomeen travestie/ drag queen en strijden wij voor meer tolerantie en maatschappelijke acceptatie, voor een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit, of -expressie en geslachtskenmerken. In principe kan iedereen meedoen aan DQA welke tot de doelgroep behoort. Wij discrimineren niet in welke vorm dan ook. Of u nu Travestie, Transgender, Dragqueen, Dragking, BioQueen, Blank of Donker, Dun of Dik. Ook is een ieder uit een ander land welkom maar deze moet er rekening mee houden dat de voertaal bij het evenement Nederlands is. Bovendien zet de stichting zich in voor ondersteuning van de LHBTI + gemeenschap en het meer zichtbaar maken, ontmoetingsplekken te creëren en wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen.. 

E-mailen
Bellen
Map