Dutch Queen Awards® De internationale LHBTI  award verkiezing
 

De datum is het weekeinde 12 november  2022.

Vol trots laten we jullie graag weten dat op zaterdag 12 november de Dutch Queen Awards plaatsvinden in 't Mozaïk theater.
Deze wervelende finale met in totaal 16 awards over de gehele LHBTIQ+ Community is een unieke avond die je werkelijk niet mág missen.
De reeds door het publiek gekozen stemmen worden gecombineerd met de jurystemmen en zaal stemmen in een sprankelende show worden de winnaars bekend gemaakt.
Vanaf 19.00 uur kan je op de foto met de kandidaten genomen door professionele fotograven en ja je krijgt de foto's van ons want wij weten dat dit misschien wel jullie favoriete moment van de avond is.
Wat kan u meer verwachten door de organisatie aangeboden hapjes en drankjes, uitmuntende gratis parkeer voorziening op maximaal 100 meter.
Niet te vergeten optredens van één van de beste Travestie Groepen uit Europa LES FILLES DE MALINES die al meer als 20 jaar top werk laat zien en ook niet te vergeten de geweldige RISQGAY live zang met jaren 80 nummers en hun nieuwe singel.
Dus haal die mooie galajurk of smoking tevoorschijn, ga los met de glitters en kom genieten van een fantastische show van het allerhoogste niveau want er is ook een award voor de best / mooiste aangeklede bezoeker van het evenement.

De uitreiking avond gaat door bij genoeg verkochte kaarten en genomineerde finalisten.


Uiteraard kan door regelgeving inzake het virus de zaak op losse schroeven komen te staan.
Indien wij moeten verschuiven dan blijven alle afspraken en tickets gewoon geldig.
Wij zullen dan wel een extra SMS verkiezing tussenvoegen met een online uitreiking.

E-mailen
Bellen
Map