Dutch Queen Awards® De internationale LHBTI  award verkiezing
 

Beste ondersteunende Organisatie

Voor de LHBTI+ Organisatie welke in het afgelopen jaar zich duidelijk heeft ingezet voor de doelgroep kunnen zich inschrijven, of door derde ingeschreven worden.
Volledige online verkiezing.
Een vertegenwoordiging van de winnaar dient bij de uitreiking aanwezig te zijn. 
Award gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.

Embrace Pink

Embrace Pink

Info@Embracepink.nl

Embrace Pink werkt al 14 jaar aan emancipatie en integratie van LHBT+'ers. We streven naar een veilig klimaat waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Travestie.ORG

Travestie.ORG

Online Informatie site https://www.travestie.org/

Transvisie

Transvisie

https://www.transvisie.nl/ Niasstraat 1 3531 WR Utrecht

Ondersteunende organisatie

Transvisie is dé patiëntenorganisatie voor en door transgender mensen, die zich inzet voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit en voor hun familie, naasten en relevante omgeving. Transvisie is geen hulpverlenende instantie, maar werkt alleen met vrijwilligers.

Ouchzo

Ouchzo

Vondelstraat 15 A 6043 CA Roermond Nederland www.ouchzo.nl

OUCH ZO is de LHBTI-vereniging van Midden-Limburg en organiseert diverse activiteiten op LHBTI-gebied in de regio Roermond en Weert.

Wij richten ons als LHBTI-vereniging op Midden-Limburg en werken met de gemeenten Roermond en Weert samen in het kader van de regenboogsteden. Lees op onze site meer over onze vereniging, onze activiteiten en hoe jij kunt meedoen


COC NEDERLAND

COC NEDERLAND

bezoekadres: Nieuwe Herengracht 49 1011 RN Amsterdam tel 020 623 45 96 fax 020 626 77 95

bezoekadres: Nieuwe Herengracht 49 1011 RN Amsterdam tel 020 623 45 96 fax 020 626 77 95 COC Nederland komt op voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (LHBTI’s). We zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland. We streven naar een diverse en inclusieve wereld waar mensen zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken. Het COC werd opgericht in 1946 en is daarmee de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie ter wereld. Als één van de weinige LHBTI-organisaties beschikken we over een speciale raadgevende status bij de Verenigde Naties.

TransAmsterdam

TransAmsterdam

TransAmsterdam. Wij zijn een transgender-organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam. ​ Ons doel is om de beeldvorming van transgender personen te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten. Dit doen we door het bieden van een kunst- en cultuurpodium voor zowel transgender als niet-transgender personen.

Kiss of Colour

Kiss of Colour

https://kissofcolour.com

kiss of colour is een vzw die zich wil inzetten voor de vertegenwoordiging van de LHBT+ gemeenschap. Wij zetten ons in om evenementen te organiseren om zo LHBT-ers en vrienden te tonen dat ze geaccepteerd worden

Winq

Winq

Amsterdam

Winq, ook geschreven als winq., is een lifestyle-tijdschrift dat zich richt op queer mannen in Nederland en België en zes keer per jaar uitkomt. Winq is opgericht in november 2005 en is gevestigd in Amsterdam.
E-mailen
Bellen
Map