Dutch Queen AwardsDe internationale LHBTI  award verkiezing
 

Inschrijven als kandidaat genomineerde.

Waarom wil je meedoen aan Dutch Queen Awards?
Het is bij uitstek het platform met nationale en internationale bekendheid, wat meerdere gelegenheden bied om op te treden aan zowel beginnende als ervaren artiesten.

 Er zijn 4 Presentatie avonden in geselecteerde gelegenheden in Nederland en België waar je als artiest je naamsbekendheid en talent kan laten zien.
Vervolgens stemt het publiek via internet en SMS, indien je doorgaat naar het main event, maak je kans op prachtige prijzen van de sponsoren en daarnaast de wisselkroon van Baroqc 

 Door jou deelname draag je direct bij aan een bredere acceptatie van Drag en Travestie in de maatschappij.

 We willen DQA laagdrempelig houden voor de artiesten door op een van de presentatie avonden een persoonlijke voorstelronde te houden en een  vrije act.

Daarnaast op het main event, de DQA Diner show ; een persoonlijke voorstelronde; het lopen van een defilé en een vrije act.

Kandidaat genomineerde kunnen zichzelf inschrijven maar ook door derde worden voorgedragen als kandidaat genomineerde.
Het bestuur van DQA kan ook nomineren, dit is dan automatisch geen kandidaat genomineerde maar genomineerde.  

Genomineerde voor de verkiezing Dutch Queen Awards.

 Automatisch worden diegene genomineerd die de laatste verkiezing van de nationale verkiezing in landen hebben gewonnen. Maar je kunt je ook zelf aanmelden of door een derde aangemeld worden. De Jury zal dan bepalen of deze aanmelding aangenomen kan worden voor deelname. Uiteindelijk zal de telefonische/ online voorverkiezing bepalen of men in de finale komt op de show dag in 2022. Voor alle genomineerde is van kracht dat ze de deelname overeenkomst moeten ondertekenen. 

E-mailen
Bellen
Map